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義大利餐廳大廚教你做:手撕千層麵包(最少的牛油,最簡單的食譜和方法) Puff Pastry Butter Bread Loaf(the simplest recipe and method)

3 年前
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(基於 PinQueue 指標)
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⭐食譜内的酵母是速溶酵母,如果用活性乾酵母,用量是速溶酵母的2倍,需要用溫牛奶或溫水和糖活化。
⭐麵糰在刷上軟化牛油之前,請不要超過25℃/77℉,如果超過了,請在冰箱冷藏20分鐘,而且最好室内溫度不超過20℃/68℉,你就有足夠的時間滾麵糰,使麵糰的溫度不容易超過25℃/77℉,那軟化的牛油不容易被麵糰吸收,這是成功做出這個麵包的關鍵。
⭐因爲發酵環境的溫度各有不同,發酵時間僅作參考,需要觀察麵糰發酵的大小而調整發酵時間。
⭐麵包發酵完成後,放入冰箱冷藏,預熱烤箱,當烤箱達到預設的溫度時,取出放入烤爐烘烤。
⭐在烘烤之前必须预热烤箱达到设定温度。
⭐因為每个烤箱都有所不同,在食譜裏的烘烤温度和时间仅作参考。

⭐ The yeast in the recipe is instant yeast. If active dry yeast is used, the dosage is twice that of instant yeast, and it needs to be activated with warm milk or warm water and sugar.
⭐The dough should not exceed 25℃/77℉ before brushing softened butter. If it exceeds, please refrigerate it in the refrigerator for 20 minutes, and it is best that the indoor temperature does not exceed 20℃/68℉. You will have enough time to roll the dough to keep the temperature of the dough. It is not easy to exceed 25℃/77℉, and the softened butter is not easily absorbed by the dough, which is the key to successfully making this bread.
⭐Because the temperature of the fermentation environment is different, the fermentation time is only for reference, and it is necessary to observe the size of the dough fermentation and adjust the fermentation time.
⭐After the bread is fermented, put it in the refrigerator and preheat the oven. When the oven reaches the preset temperature, take it out and put it in the oven to bake.
⭐The oven must be preheated to reach the set temperature before baking.
⭐Because each oven is different, the baking temperature and time in the recipe are for reference only.

⭐ La levadura en la receta es levadura instantánea. Si se usa levadura seca activa, la dosis es el doble que la de la levadura instantánea y debe activarse con leche tibia o agua tibia y azúcar.
⭐La masa no debe exceder los 25℃/77℉ antes de cepillar la mantequilla ablandada. Si excede, refrigérelo en el frigorífico durante 20 minutos, y lo mejor es que la temperatura interior no supere los 20℃/68℉. Tendrá tiempo suficiente para enrollar la masa para mantener la temperatura de la masa. No es fácil sobrepasar los 25℃/77℉, y la mantequilla ablandada no es absorbida fácilmente por la masa, que es la clave para hacer con éxito este pan.
⭐ Debido a que la temperatura del ambiente de fermentación es diferente, el tiempo de fermentación es solo de referencia, y es necesario observar el tamaño de la fermentación de la masa y ajustar el tiempo de fermentación.
⭐Después de que el pan esté fermentado, mételo en el refrigerador y precalienta el horno. Cuando el horno alcance la temperatura preestablecida, sácalo y mételo al horno para hornear.
⭐ El horno debe precalentarse para alcanzar la temperatura programada antes de hornear.
⭐ Debido a que cada horno es diferente, la temperatura y el tiempo de horneado en la receta son solo de referencia.

食譜:2個橢圓形蛋糕模或2個6寸圓形蛋糕模
450g/2.8杯高筋麵粉
45g/3湯匙糖
5g/1.25茶匙速溶酵母
5g/1茶匙鹽
290g/290ml 冷椰奶
60g/60ml冷水
80g/0.3杯室溫軟化牛油

麵包發酵完成後,放入冰箱冷藏,預熱烤箱,當烤箱達到預設的溫度時,取出放入烤爐烘烤。
在预热烤爐200℃/400℉,轉180℃/350℉烤約23分钟,再轉200℃/400℉烤約3分鐘上色

After the bread is fermented, put it in the refrigerator and preheat the oven. When the oven reaches the preset temperature, take it out and put it in the oven to bake.
Preheated oven to 200℃/400℉, turn to 180℃/350℉ and bake for about 23 minutes, then turn to 200℃/400℉ and bake for about 3 minutes for good color

Recipe:2 oval shape cake mold(21.5cm X 10cm X 5.5cm) or 2 6inches round shape cake mold
450g/2.8cups bread flour
45g/3tbsp sugar
5g/1.25tsps instant yeast
5g/1tsp salt
290g/290ml cold coconut milk
60g/60ml cold water
80g/0.3cup room temperature soften butter

Receta: Bandeja para hornear de cerámica de 33cm(largo) x 22.9cm(ancho) x 5cm(alto)
450g/2.8tazas de harina de pan
45g/3cucharadas de azúcar
5g/1.25cucharaditas de levadura instantánea
5g/1cucharadita de sal
290g/290ml leche de coco fría
60g/60ml de agua fría
80g/0.3taza de mantequilla ablandada a temperatura ambiente

Después de que el pan esté fermentado, póngalo en el refrigerador y precaliente el horno. Cuando el horno alcance la temperatura preestablecida, sácalo y mételo al horno para hornear.
Precalentar el horno a 200℃/400℉, girar a 180℃/350℉ y hornear durante unos 23 minutos, luego girar a 200℃/400℉ y hornear durante unos 3 minutos para obtener un buen color.

https://youtu.be/VloJQPNJ33Q
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